Turer

Kunst og kulturgruppe
Vi er behjelpelige med å arrangere og bestille billetter til aktuelle utstillinger, kino, teater, konserter, musikaler osv. Kom gjerne med konkrete forslag og meld deg på. Mer informasjon på kontoret.

Kulturbesøk
Vi besøker et museum, en attraksjon eller severdighet etc. i Oslo, som har en historie å fortelle. Merk at noen muséer tar inngangspenger, dette kommer da i tillegg.

Minibuss med plass til 16 personer kjører fra Poppelstien følgende dager med avreise ca. kl. 11.00.

TURER

Kunst og kulturgruppe

Vi er behjelpelige med å arrangere og bestille billetter til aktuelle utstillinger, kino, teater, konserter, musikaler osv. Kom gjerne med konkrete forslag og meld deg på.  Mer informasjon på kontoret.

Kulturbesøk

Vi besøker et museum, en attraksjon eller severdighet etc. i Oslo, som har en historie å fortelle. Merk at noen muséer tar inngangspenger, dette kommer da i tillegg.

Minibuss med plass til 16 personer kjører fra Poppelstien med avreise ca. kl. 11.00. Buss kr. 100,-. Påmelding og betaling til kontoret.

Kulturtur tirsdag 10.mars

Vi besøker Almas Hus som er en simuleringsleilighet. Et sted hvor eldre og familie kan kommer og teste ut ulike hjelpemidler og teknologi som kan gjøre hverdagen enklere og tryggere.

Kr.100,- for transport.

Kulturtur tirsdag 21.april

En times omvisning i Nasjonalteateret.

OBS. Vi tar trikken (nr.19) fra Sæter kl.11.17 eller møtes ved hovedinngangen. KL.12.00 – kun påmeldte kan delta.

Handletur til Strømstad med Sandefjord-Strømstad-fergen torsdag 7.mai

Bli med på handletur, denne gangen er turen lagt opp som en heldagstur med Sandefjord-Strømstad-fergen. Ombord på Color Lines ferge tilbys fine handlemuligheter til hyggelige sjøpriser. Buffet med drikke inkludert på fergen.

Ankomst Strømstad med en times stopp ved polet, evt mulighet for shopping på stedet.
Fremmøte ved Nordseter (Stabburet) kl. 10.15, Sæter (Ekebergvn) kl. 10.20 og Ljan (Matbutikken) kl. 10.30. Vi er hjemme ca kl. 19.

Pris kr.570,- som inkluderer buss, båttur samt buffet med drikke) Betaling ved påmelding, til kontoret.

Vårtur søndag 10.mai 2020

Vårturen går til Granavolden Gjæstgiveri, midt i Hadelands historiske hjerte.  Her hvor politiske diskusjoner varte i flere dager før de ble enige.  Rundtur med guide i området hører med. Avreise kl.9.30 med buss.

Pris inkludert buss, guide og  lunsj kr. 520,-. Betales ved påmelding.

Det er som vanlig Liss Grasmo som er turleder.

Avreise fra Stabburet kl. 9.30, Sæter (utenfor Burger King) kr. 9.35 og Ljan (i krysset ved butikken) kl. 9.45.

Kulturtur tirsdag 19.mai

Vi besøker det nyåpnede hovedbiblioteket i Bjørvika. Et 5 etasjers signalbygg og et pulserende knutepunkt med bibliotek, kino, bar og restaurant. Buss, kr. 100,-

NB! Oppmøtested er endret!! Avreise blir fra bussholdeplassen på Sæter, utenfor Burger King!

HØSTTUR 2020 ! Bli med på vår flotte 4-dagers høsttur som går til Vauldalen!

23. – 26.august. 

Bli med på flott høsttur med andre kjente fra Poppelstien. Det er garantert med noen herifra som du kjenner.

Vi skal til Vauldalen, som ligger 4 mil øst for Røros og vi skal bo på Vauldalen Fjellhotell, som har utspring fra Vauldalen Gård, med tradisjoner helt tilbake til 1780 i å ta imot ferdasfolk.

Vauldalen Fjellhotell er et familiedrevet hotell, som setter vår ære i å tilby sine gjester god service, tradisjonsmat og tilrettelagte aktiviteter året rundt. Tilbudene er sterkt knyttet opp mot områdets tradisjoner og hestekultur.

Aktivitetsmenyen er stor og det tilrettelegges et spesielt opphold som passer for alles behov.
Hotellrommene er innredet i -ferdagårdstil med himmelseng og lune farger.

Vi skal på flere spennende dagsturer; blant annet til Røros hvor det blir omvisning i Røros kirke. Det blir også tur med hest og slede. En liten tur innom svenskegrensen for handling på systembolaget for de som er interessert i sånt, samt flott båttur på Femunden og flere koselige samlinger med lokale smaker og fine måltider, felespill og visesang og stemningsfullt rundt bålet.

Utfyllende program fås på kontoret. Pris for 4-dagers opplevelsestur, guiding, servering og flotte opplevelser, kr. 6.650,- Det er som vanlig Liss Grasmo som er med som reiseleder.
Bindende påmelding fra 1.august.