Turer

Kunst og kulturgruppe

Vi er behjelpelige med å arrangere og bestille billetter til aktuelle utstillinger, kino, teater, konserter, musikaler osv. Kom gjerne med konkrete forslag og meld deg på.  Mer informasjon på kontoret.

Kulturbesøk

Vi besøker et museum, en attraksjon eller severdighet etc. i Oslo, som har en historie å fortelle. Merk at noen muséer tar inngangspenger, dette kommer da i tillegg.

Minibuss med plass til 16 personer kjører fra Poppelstien  følgende dager med avreise ca. kl. 11.00.

TURER

Kunst og kulturgruppe

Vi er behjelpelige med å arrangere og bestille billetter til aktuelle utstillinger, kino, teater, konserter, musikaler osv. Kom gjerne med konkrete forslag og meld deg på.  Mer informasjon på kontoret.

Kulturbesøk

Vi besøker et museum, en attraksjon eller severdighet etc. i Oslo, som har en historie å fortelle. Merk at noen muséer tar inngangspenger, dette kommer da i tillegg.

Minibuss med plass til 16 personer kjører fra Poppelstien med avreise ca. kl. 11.00. Buss kr. 100,-. Påmelding og betaling til kontoret.

Kulturtur tirsdag 10.mars

Vi besøker Almas Hus som er en simuleringsleilighet. Et sted hvor eldre og familie kan kommer og teste ut ulike hjelpemidler og teknologi som kan gjøre hverdagen enklere og tryggere.

Kr.100,- for transport.

Kulturtur tirsdag 21.april

En times omvisning i Nasjonalteateret.

OBS. Vi tar trikken (nr.19) fra Sæter kl.11.17 eller møtes ved hovedinngangen. KL.12.00 – kun påmeldte kan delta.

Handletur til Strømstad med Sandefjord-Strømstad-fergen torsdag 7.mai

Bli med på handletur, denne gangen er turen lagt opp som en heldagstur med Sandefjord-Strømstad-fergen. Ombord på Color Lines ferge tilbys fine handlemuligheter til hyggelige sjøpriser. Buffet med drikke inkludert på fergen.

Ankomst Strømstad med en times stopp ved polet, evt mulighet for shopping på stedet.
Fremmøte ved Nordseter (Stabburet) kl. 10.15, Sæter (Ekebergvn) kl. 10.20 og Ljan (Matbutikken) kl. 10.30. Vi er hjemme ca kl. 19.

Pris kr.570,- som inkluderer buss, båttur samt buffet med drikke) Betaling ved påmelding, til kontoret.

Vårtur 10.mai 2020

Det blir tur søndag 10.mai til Granavolden Gjæstgiveri midt i Hadelands historiske hjerte.  Her hvor politiske diskusjoner varte i flere dager før de ble enige.  Rundtur med guide i området hører med. Avreise kl.9.30 med buss.

Pris inkludert buss, guide og  lunsj kr. 520,-. Betales ved påmelding. Det er som vanlig Liss Grasmo som er turleder.

Kulturtur tirsdag 19.mai

Vi besøker det nyåpnede hovedbiblioteket i Bjørvika. Et 5 etasjers signalbygg og et pulserende knutepunkt med bibliotek, kino, bar og restaurant. Buss, kr. 100,-

 

Høsttur 2020

Denne gangen går høstturen til Vauldalen. Det blir 4-dagers opplevelsestur fra 23. – 26.august. Utfyllende program kommer. Det er Liss Grasmo som er turleder.

 

 

Tusen takk til våre sponsorer

Takk til Havaristen, Ytre Enebakk

Avdeling Nordstrand

Kontakt oss

Påmelding til alle aktiviteter på kontoret.

Alle våre aktiviteter vil bli slått opp på senterets oppslagstavle, så følg med!

Poppelstien 6,
1166 Oslo

22 28 02 75

nordeld@online.no

Åpningstider

}

Åpningstider, kontoret:

Mandag - Fredag kl. 08.00-15.30

Kafeteria hverdager:

Mandag - Fredag kl. 9.00 -14.30

Helgeåpen kafeteria:
Etter nærmere oppslag.

PARKERING

 

Seniorsenteret har egen parkeringsplass for våre brukere. Dessverre er den til tider full, og vi henstiller derfor til våre brukere om å benytte bil til senteret i minst mulig grad. To parkeringsplasser er holdt av til bevegelseshemmede. Vennligst respekter dette.

 

Du må ha et parkeringskort som må ligge godt synlig i frontruten din. Kortet fås på kontoret og leveres tilbake når du drar.